Live Stream Video

Rulează videoul

Acest eveniment educațional este organizat de Janssen/Johnson & Johnson Romania S.R.L conform regulilor și ghidurilor aplicabile pentru acest tip de eveniment.

Vă reamintim că este interzis să înregistrați evenimentul sau orice fragment al acestuia, cu orice dispozitiv sau prin orice metoda, precum și să copiați, reproduceți, publicați/postați sau altfel folosi neautorizat orice parte din acest eveniment.

Compania Janssen vă informează că prezentul eveniment va fi înregistrat cu scopul de a face evenimentul disponibil în Janssen Medical Cloud pentru dvs. și pentru alți profesioniști din domeniul sănătății care nu vor putea participa la eveniment. Dacă nu doriți să fiți înregistrat, vă rugăm să nu participați la eveniment. Participarea dvs. la eveniment indică acceptarea dvs. de prelucrare a oricăror date personale prelucrate în timpul evenimentului înregistrat, așa cum este descris în politica de confidențialitate, care poate fi gasită la www.janssenmed.ro

Obiective educaționale:

Ca urmare a participării la acest eveniment, veți putea:

Înțelege care sunt mecanismele fiziopatologice vizate în controlul bolii psoriazice

Afla date noi despre beneficiile intervenției timpurii în psoriazisul moderat spre sever prin blocarea selectivă a IL23

Audia din experiența clinică a lectorilor despre abordarea terapeutică individualizată și potențiali factori de prognostic al răspunsului terapeutic.

Lectori:

Dr. Rodica Olteanu

Prof. Dr. Diamant Thaci

Agenda evenimentului:

14:00 - 14:05

Introducere obiective educaționale

Dr. Rodica Olteanu
14:05 - 14:50

Beneficiile intervenției timpurii în psoriazisul moderat până la sever prin blocarea IL23

Dr. Rodica Olteanu și Prof. Dr. Diamant Thaci
14:50 - 15:00

Sesiune de întrebări și răspunsuri

Dr. Rodica Olteanu și Prof. Dr. Diamant Thaci